Over ons

Experts in persoonlijkheid

afspraak maken

onze missie

Want Your Hair Expert is meer dan een haarsalon. Onze harmonie biedt uitstekende haar- en hoofdhuidverzorging met persoonlijke aandacht, professioneel advies en warme service. Na een heerlijke behandeling stapt u vernieuwd en vol zelfvertrouwen naar buiten.

Onze
KERNWAARDEN

Your Hair Expert heeft als visie het kappersbezoek tot een beleving te maken. Wij hebben ons als missie gesteld dat aandacht voor haar bij ons centraal staat. Onze kernwaarden sluiten hier perfect op aan.

PROFESSIONEEL
PERSOONLIJK
PASSIE
PLEZIER

ons team

Het team van Your Hair Expert verdiept zich in uw persoonlijkheid en adviseert u op de meest professionele manier. Uw persoonlijkheid en Jantine haar team, de perfecte combinatie om het unieke in u naar boven te brengen.

Jantine

eigenaresse / topstyliste

Shania

topstyliste

Your hair expert

Dalin

Junior styliste

onze producten

Bij ons wordt uitsluitend gewerkt met de hoogwaardigen producten van Schwarzkopf Professional, OOLABOO en American Crew Voor ons is de kwaliteit van u haar het belangrijkst en daarom willen wij u ook graag adviseren over het gebruik van onze producten. Vraag het aan een van onze styliste.

oolaboo

Met de Luxury Hair Care producten ervaart u naast een zeer luxueuze beleving de resultaatgerichte werking. Geen haarverzorging, maar haarverbetering! De kleurproducten van Oolaboo bevatten pure truffelolie. Tijdens het kleurproces voedt truffelolie op een intensieve wijze iedere vezel van het haar.

AMERICAN CREW

Trends en producten speciaal voor mannen. American Crew creëert een uitstraling die past bij de moderne man die waarde hecht aan een verzorgd uiterlijk. Met deze kwaliteitsproducten bieden wij onze mannelijke bezoekers de best mogelijke verzorging.

SCHWARZKOPF

De uitgebreide verzorgingslijn van Schwarzkopf bestaat, voor wat betreft de shampoos,  al uit 28 varianten. Wij kunnen zodoende voor elk haartype en kapsel een shampoo adviseren.

Onbeperkt naar de kapper
voor een vaste maandelijkse prijs!

meer informatie